Alla inlägg den 1 juni 2013

Av beccalundgren - 1 juni 2013 09:35

Igårkväll fick han komma hem. Precis som Dax tog det inte lång tid innan han var "hemma". Verkar otroligt framåt och självsäker. Ska bli himla spännande att se vad det blir av honom i framtiden.


Timmy reagerade likadant som när jag tog hem Dax, han tycker det är skitkul med valpar. Men jag antar att han tröttnar om 1-2 veckor   Dax har varit mer sur/avvaktande men nu försöker han få igång Exe i lek så det släpper nog.


Natten gick rätt bra. Har varit bortskämd med Timmy och Dax som aldrig behövts rastas om nätterna, utan sovit som stockar. Exe sov bra bredvid mig mellan 00.00-02.00 sen hade vi sovit färdigt tyckte han. Vaknade av att han kampade med täcket/kudden  Så jag prövade att lägga honom i buren, det var inte populärt, gav upp. Tog ut honom och kissade sen höll jag fast honom bredvid mig tills han kopplade av. Sen sov han till ca 8.30 Dutti valp   


Exe kommer från samma kennel som Dax (For The Win) och är halvbror till Dax (samma mamma, Jen). Exes pappa är FTW Epic, en väldigt fin och trevlig hane. Jag tycker Exe rätt lik honom i utseendet.


 


Ovido - Quiz & Flashcards