Alla inlägg den 16 april 2013

Av beccalundgren - 16 april 2013 21:43

Yay äntligen är det lite värme i luften och klubben snöfri! Blött och kletigt men vissa delar är fullt träningsbara.


Så ikväll efter jobbet så fick båda grabbarna hänga med. Slalomträning för mr Dask och Timmy fick springa lite kombinationer på smallhöjd. Uppskattat av gammelman som stormtrivdes! Finfina kontaktfält har han fått på äldre dar också   


Dax fick alltså bara slalomträning. Äntligen kan vi komma igång och jag känner mig motiverad att få till det här nu! Han fick totalt 4 träningspass och varvade ingångsträning med 4 pinnar och säkerhet på 8 pinnar (och påbyggnad på de 8 pinnarna ska det bli till fullt slalom). Först kändes det trögt när vi tränade ingångar. Han verkade ha glömt all träning vi gjorde innan vintern men i slutet av sista passet och hela andra passet verkade han börja komma ihåg och gick bra från ingångar mellan kl 3-9. Han kändes också säkrare på 8 pinnarsslalom mot sista passet.


Överlag kändes det alltså väldigt, väldigt bra och jag ser framemot att åka och träna mer och strukturera upp träningen mer! Massa handlingsgrejor jag vill pröva, samt komma igång ordentligt med hopptekniken och hinderinlärningen.


Ovido - Quiz & Flashcards