Alla inlägg den 10 juli 2012

Av beccalundgren - 10 juli 2012 23:30

Har sökt två universitetsutbildningar till hösten. En här i Örebro och en i Skara. Och ju mer jag känner efter så (om jag kommer in, får besked nu i veckan) vill jag hellre gå utbildningen i Skara.


Tanken att ta mitt pick och pack och flytta ca 15 mil härifrån, till en stad jag eventuellt bara har genompasserat någon enstaka gång under familjens campingsemestrar, där jag inte känner en själ, skrämmer mig rätt rejält. Man är ju inte direkt rik som student heller så hur ska jag få det att funka ekonomiskt? men andra verkar ju fixa det så man borde väl överleva.


Sen var det där att vara borta länge från vänner och familj. Kommer ju inte kunna åka över på en fika under kvällen direkt. Å andra sidan tror jag det är bra för mig att komma bort från stan och se annat, det är väl sånt man ska göra när man är 20?


Men den tanken hjälper inte särskillt mycket när jag känner mig livrädd för att ta steget ut, känns som att jag kommer förlora vänner här hemma och är rädd att inte få några nya "därborta".


Jag är livrädd för att bli lämnad ensam, oavsett var jag är. Och jävligt rädd för att förlora mina vänner.


Ovido - Quiz & Flashcards