Alla inlägg den 22 juni 2014

Av beccalundgren - 22 juni 2014 22:36

I veckan har det varit kennelläger. Och som vanligt fantastiskt trevligt! Alla är så himla gulliga och snälla, man stormtrivs verkligen!


I onsdags och torsdags var det kurs för Jonas Gustafsson i vallning. Jag gick med båda killarna och nu är det kul att valla igen! Vi kom igenom mina och Daxs konflikter (utan att bråka!) och Exe utvecklades massor på sina två träningspass! Världens bästa vallhundsinstruktör!


I förra veckan och idag har vi faktiskt tränat lite lydnad igen. Vi har träffat Linda och Stella och som vanligt när man tränar med dom så blir man himla pepp. Dax känns inte sååå långt bort från en start i 2an och Exe är väldigt duktig på att koncentrera sig på sina uppgifter.


Det enda som gör mig något fruktansvärt irriterad är att jag inte kan redigera filmer längre på Windows movie maker. Kvaliten blir kass och ljudet försvinner. Och inte vet jag om det finns något gratis och okej alternativ? Jobbigt eftersom jag går en online kurs och vill kunna lägga upp filmer med bra kvalité.

Tips på redigeringsprogram mottages!


 

Foto: Louise Karlgren


Ovido - Quiz & Flashcards